متا (Meta)
شرکت فیس بوک به عنوان اولین شرکت حامی متاورس نام خود را به متا تغییر داد که از مهمترین شرکتهای فعال در حوزه متاورس محسوب میشود. این شرکت تاکنون بیش از ۵۰ میلیون دلار سرمایه خود را صرف توسعه شبکه متاورس کرده است.
مایکروسافت (Microsoft)
مایکروسافت تصمیم دارد بودجه ای به ارزش ۶۸.۷ میلیارد دلار را برای تصاحب Activision سرمایه گذاری نماید. این پروژه جوامع عظیمی از گیمینگ را گرد هم می آورد تا متاورس های خود را ایجاد کنند. ساتیا نادلا، مدیرعامل مایکروسافت هنگام اعلام این معامله در ژانویه گفت: “ما معتقدیم که متاورس متمرکز واحدی وجود نخواهد داشت و نباید وجود داشته باشد.”
اپیک
مالک TikTok، که شرکت با مسئولیت محدود ByteDance Ltd می باشد، بودجه ای را برای سازنده هدست های واقعیت مجازی Pico و سازنده بازی های موبایل Reworld انجام داده است. برخی از اپراتورهای تلفن همراه در حال حاضر پلتفرم های metaverse خود را ایجاد می کنند.
شرکت تراشه های گرافیکی (Nvidia)
سازنده تراشههای گرافیکی رایانهای Nvidia Corp در صدد است پلتفرم Omniverse خود را راه اندازی کند. نرم افزار Unity Software بخشی از چارچوب زیربنایی متاورس این شرکت را تامین می کند. بازی های ویدئویی میتواند اولین صنعتی باشد که به طور جدی از متاورس درآمد کسب میکند.
(Tencent Holdings Ltd)
شرکت با مسئولیت محدود Tencent Holdings Ltd یک پلتفرم موازی در چین راه اندازی کرده است که از قوانین و محدودیت های دولتی این کشور پیروی می کند. شرکت Tencent همچنین تعداد زیادی از علائم تجاری مرتبط با metaverse را برای اپلیکیشن چند منظوره QQ خود ثبت کرده است.
Dubit
شرکت های مشاوره تخصصی مانند Dubit که در بریتانیا مستقر هستند جهت مشاوره به دیگر شرکت ها برای حرکت به سمت متاورس فعالیت می کنند. در این میان ارائه دهندگان امکانات پرداخت و تولید ارزهای رمزنگاری وظیفه سنگینی به عهده دارند. آنها باید بتوانند تسهیلات این تراکنش های مرزی مجازی را فراهم نمایند.